Haalo,

Een recht hartelijk welkomen op de enige echte Amanda Webseit!

Alles goetes? Richtig toll!

Voor de menschen die nog nie van mei gehoord haben, sal ik meiself allereerst kort introdusieren. Mijn naam is Amanda Sauerkraut. Ik kom oorschpronkelijk uit Baden Baden. Daar ben ik werksaam geweest im Showbissniss. Jarenlang was ik de hoofdattraktioon van der Sauerkraut Revu, in Barclub Why Not? Ik song, ik danste, ik stelde daar en ik had een ongekend succes.

Het was tijdens ein Auftreden dat ik weilen mijn Man, Herman Sauerkraut de Soetwaren-Gigant, heb kennen geleerd. Herman war een wunderbare man. Er hätte wat man nent dat Vingerspitzen gefuul. Wij hadden een schtormachtig liefdesleben. Im totahl sein wir drie maal getrouwd. Uiteindelijk is hij geschtikt in ein soikerspin van eigen fabrikaat... Ist dat niet schade?

Ach ja. Maar het Leven gaat verder. Momenteel ben ik woonachtig in Maastricht. Dat komt so, mein Mutti komt oorspronkelijk uit Cadier und Keer. Dat is een Dorpje hier in der Buurt, en daar heeft zij haar Huismat liggen. Daar heeft die ook altijd gelegen. Ik weet niet precies waar, maar als niemand hem heeft binnengehaald ligt die Huismat daar nu nog steeds. Mar gut, mein Mutti wilde graag haar Lebensherfst durchbrengen in haar Geboorteschtreek en vandaar dat ik onder vrijwillige Chantage met haar ben mee verhuisd.

Het bevalt mij biesonder gut in Maastricht. Ik hoef in princiep natuurlijk niet meer te werken, maar ik kan het niet laten om ab und zu wat te presentieren, wat auf te treden of wat Linten door te knippen. Kuk maal bij de link 'Boekingen' om te sien hoe ik te bereiken ben. Wie weet kom binnenkort ik jouw Hoogtijd of Feestabend oploisteren! Richtig toll!

Tjuus!
PS: Ik heb mezelf maar een rechtig forum aangeschaft. Toll, niet? Dan kun jij mij aansprechen wanneer jij mal wil! klik hier voor Amanda's Forum

Amanda is ook te zien op YouTube. Ga daarvoor naar www.youtube.com/amandasauerkraut

Amanda is ook te zien op Facebook. Ga daarvoor naar
https://www.facebook.com/amanda.sauerkraut